MENU
Carpaccio wołowe
34 zł

Z polędwicy wołowej marynowanej w świeżych ziołach, podane z rukolą, parmezanem, oliwkami i kaparami, grzybkami shimeji, rzepą arbuzową, sosem majonezowo-musztardowo-miodowym oraz pieczywem
Carpaccio z buraka
31 zł

Pieczony burak, rukola, orzechy nerkowca, maliny, granat, ravioli gruszkowe, piklowany kalafior
Tatar z łososia
36 zł

Świeży łosoś z avocado, papryką, szczypiorkiem, wędzonym kawiorem z pstrąga z Zielenicy i grissini
Tatar wołowy
36 zł

Grzybki shimeji, musztarda francuska, anchois, kapary, piklowana cebulka, liście nastrucji, suszone żółtko, oliwa lubczykowa, chips z topinamburu, masło, pieczywo
Krewetki
49 zł

Krewetki duszone w białym winie z masłem, czosnkiem, cebulą i natką pietruszki, świeży szpinak, pomidorki cherry, orzeszki pini, grzanki pszenne